kamupani_gallery_01

tala fou

E faʻapefea ona faʻamoemoe le IoT Conference 2022 e avea ma mea na tupu i le IoT i Amsterdam

 O le Konafesi Mea o se mea faʻapitoa e faia ia Setema 22-23
Ia Setema, e sili atu i le 1,500 taʻitaʻi IoT tagata tomai faʻapitoa mai le salafa o le lalolagi o le a faʻapotopotoina i Amsterdam mo The Things Conference.O loo tatou ola i se lalolagi ua avea isi masini uma ma masini fesootai.Talu ai tatou te vaʻai i mea uma mai tamaʻi masini e mama mama i a tatou taavale e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga, e manaʻomia foʻi se faʻasalalauga.
Ole fonotaga a le IoT e fai ma taula mo LoRaWAN®, ose fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele (LPWA) e faʻapipiʻiina e faʻafesoʻotaʻi e aunoa ma se fesoʻotaʻiga masini eletise i luga ole Initaneti.O lo'o lagolagoina fo'i e le LoRaWAN fa'amatalaga mana'oga autu Initaneti o Mea (IoT) e pei o feso'ota'iga lua-auala, saogalemu i'uga, fe'avea'i, ma auaunaga fa'apitonu'u.
So'o se pisinisi e iai ana fa'afiafiaga e tatau ona auai.Afai o le Mobile World Congress o se mea tatau mo le telefoni ma fesoʻotaʻiga faʻapolofesa, ona tatau lea i tagata tomai faapitoa a IoT ona auai i le Konafesi Mea.O loʻo faʻamoemoe le fonotaga a le Thing e faʻaalia le auala o loʻo agai i luma le pisinisi masini fesoʻotaʻi, ma o lona manuia e foliga mai e talafeagai.
O le Konafesi Mea o loʻo faʻaalia ai tulaga faigata o le lalolagi o loʻo tatou nonofo ai nei. E ui o le faʻamaʻi COVID-19 o le a le afaina ai i tatou i le tulaga na i ai i le 2020, o le faʻamaʻi e leʻi atagia i le faʻata i tua.
O le Konafesi Mea e faia i Amsterdam ma luga ole laiga.Vincke Giesemann, Pule Sili o The Things Industries, fai mai o mea faʻapitoa e "tumu i mea tulaga ese ua fuafuaina mo tagata auai."O le faʻalavelave faʻaletino o le a faʻatagaina ai foi le LoRaWAN nuʻu e fegalegaleai ma paaga, auai i aʻoaʻoga lima, ma fegalegaleai ma meafaigaluega i le taimi moni.
"O le vaega faʻapitoa o The Things Conference o le ai ai lana lava anotusi tulaga ese mo fesoʻotaʻiga i luga ole laiga.Matou te malamalama o atunuʻu eseese o loʻo i ai pea le faʻatapulaʻaina o le Covid-19, ma talu ai o la matou au maimoa e mai konetineta uma, matou te faʻamoemoe e tuʻuina atu i tagata uma le avanoa e auai ai i le fonotaga, "o le faʻaopoopo lea a Giseman.
I vaega mulimuli o sauniuniga, The Things ausia le tulaga maualuga o le 120% galulue faatasi, ma le 60 paaga na auai i le konafesi, o le tala lea a Giseman.O se tasi o vaega o loʻo faʻaalia ai le The Things Conference o lona tulaga faʻaalia avanoa, e taʻua o le Wall of Fame.
O lenei puipui faʻaletino o loʻo faʻaalia ai masini, e aofia ai le LoRaWAN-enabled sensors and gateways, ma o le a tele atu masini gaosi oloa faʻaalia a latou meafaigaluega ile The Things Conference i lenei tausaga.
Afai e foliga mai e le manaia lena mea, fai mai Giseman o loʻo latou fuafuaina se mea latou te leʻi faia muamua i le mea na tupu.I le faiga faapaaga ma Microsoft, The Things Conference o le a faʻaalia ai le masaga numera tele a le lalolagi.O le masaga numera o le a aofia ai le vaega atoa o le mea na tupu ma lona siosiomaga, e aofia ai le 4,357 sikuea mita.
O tagata auai o le konafesi, e ola ma luga ole laiga, o le a mafai ona vaʻai i faʻamatalaga na lafoina mai masini o loʻo i totonu o le nofoaga ma o le a mafai ona fegalegaleai e ala i talosaga AR.O se faʻamatalaga faʻafefe e faʻamatala ai le mea na tupu.
Ole fonotaga a le IoT e faʻamaoni e le gata ile LoRaWAN protocol poʻo kamupani uma e fatuina masini fesoʻotaʻi faʻavae i luga.Na te gauai atu foi i Amsterdam, le laumua o Netherlands, o se taitai i aai atamai Europa.E tusa ai ma le tala a Giesemann, o Amsterdam e tulaga ese le tulaga e tuʻuina atu i tagatanuu se aai atamai.
Na ia taʻua le meetjestad.nl website o se faʻataʻitaʻiga, lea e fua ai e tagatanuu le microclimate ma sili atu.O le poloketi a le taulaga atamai e tuʻuina atu ai le mana o faʻamatalaga faʻamatalaga i lima o Dutch.O Amsterdam ua leva ona avea ma faʻalapotopotoga faʻanatura sili ona tele i totonu o le EU ma i le The Things Conference o le a aʻoaʻoina e le au auai le faʻaogaina e pisinisi laiti ma feololo tekinolosi.
"O le konafesi o le a faʻaalia ai tekinolosi o loʻo faʻaogaina e SMB mo le tele o faʻaoga faʻaleleia lelei, e pei o le fuaina o le vevela o mea taumafa mo le tausisia," o le tala lea a Giseman.
O le faʻalavelave faʻaletino o le a faia i le Kromhoutal i Amsterdam mai le 22 i le 23 Setema, ma o tiketi faʻapitoa e maua ai e tagata auai le avanoa i sauniga ola, mafutaga faaleaoaoga, autu autu ma se fesoʻotaʻiga curatorial.O lo’o fa’amanatuina fo’i e le Koneferenisi Mea e lona lima tausaga i lenei tausaga.
"E tele a matou mea fiafia mo tagata uma e manaʻo e faʻalauteleina i luga ole Initaneti o Mea," o le tala lea a Gieseman.O le a e vaʻai i faʻataʻitaʻiga moni o le faʻaogaina e kamupani o LoRaWAN mo faʻasalalauga tetele, saili ma faʻatau mea saʻo mo ou manaʻoga.
Na taʻua e Gizeman o lenei tausaga O le konafesi Mea i luga o le Wall of Fame o le a faʻaalia ai masini ma faitotoʻa mai le silia ma le 100 tagata gaosi mea.O le mea na tupu e faʻamoemoe e auai i le tagata lava ia e 1,500 tagata, ma o le a maua e le au auai le avanoa e paʻi atu ai i mea eseese a le IoT, fegalegaleai, ma vaʻai i faʻamatalaga uma e uiga i le masini e faʻaaoga ai se QR code faʻapitoa.
"O le Wall of Fame o le nofoaga sili lea e suʻe ai masini e fetaui ma ou manaʻoga," o le tala lea a Giseman.
Ae ui i lea, o masaga numera, lea na matou taʻua muamua, atonu e sili atu ona manaia.O kamupani fa'atekinolosi latou te faia ni masaga fa'akomepiuta e fa'afetaui le si'osi'omaga moni i le lalolagi fa'atekinolosi.O masaga numera e fesoasoani ia i matou e fai faʻaiuga faʻapitoa e ala i le fegalegaleai ma oloa ma faʻamaonia i latou aʻo leʻi oʻo i le isi laʻasaga ma le tagata faʻapipiʻi poʻo le tagata faʻatau.
E faia e mea Conference se fa'amatalaga e ala i le fa'apipi'iina o le masaga numera tele a le lalolagi i totonu ma fa'ata'amilo i le nofoaga o fonotaga.O le masaga numera o le a fesoʻotaʻi i le taimi moni ma fale latou te fesoʻotaʻi faaletino i ai.
Gieseman faʻaopoopo, "O le Things Stack (o la matou oloa autu o le LoRaWAN web server) faʻapipiʻi saʻo ma le Microsoft Azure Digital Twin platform, e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi ma vaʻaia faʻamatalaga i le 2D poʻo le 3D."
Fa'aaliga 3D o fa'amaumauga mai le fiaselau o masini fa'apipi'i i le mea na tupu o le a avea ma "auala sili ona manuia ma fa'amatalaga e tu'uina atu ai le masaga numera e ala i le AR."O le a mafai e tagata auai o le konafesi ona vaʻai i faʻamatalaga moni mai le faitau selau o masini i totonu o le fono, fegalegaleai ma i latou e ala i le talosaga ma aʻoaʻo ai le tele o mea e uiga i le masini.
Faatasi ai ma le oʻo mai o le 5G, o loʻo faʻatupulaia le manaʻo e faʻafesoʻotaʻi soʻo se mea.Ae ui i lea, ua manatu Giesemann o le manatu o le "manaʻo e faʻafesoʻotaʻi mea uma i le lalolagi" e faʻafefe.Na te iloa e sili atu ona talafeagai le faʻafesoʻotaʻi o mea ma masini e faʻavae i luga o le tau poʻo mataupu faʻaoga pisinisi.
O le sini autu o le fonotaga a Mea o le faʻapotopotoina lea o le sosaiete LoRaWAN ma vaʻavaʻai i le lumanaʻi o le protocol.Ae ui i lea, o loʻo matou talanoa foi e uiga i le atinaʻeina o le LoRa ma LoRaWAN ecosystem.Ua va'aia e Gieseman le "fa'atupula'ia o le matua" o se mea taua i le fa'amautinoaina o se lumana'i feso'ota'i atamai ma fa'amoemoe.
Faatasi ai ma LoRaWAN, e mafai ona fausia se faʻalapotopotoga faʻanatura e ala i le fausiaina o le fofo atoa e oe lava.O le faʻasalalauga e matua faʻaoga-faʻaoga e mafai ai e se masini faʻatau 7 tausaga talu ai ona taʻavale i luga o se faitotoa faʻatau i aso nei, ma le isi itu.Fai mai Gieseman o LoRa ma LoRaWAN e lelei tele aua o atinaʻe uma e faʻavae i luga o faʻaoga mataupu, ae le o tekinolosi autu.
Ina ua fesiligia e uiga i mataupu faʻaoga, na ia fai mai e tele mataupu faʻaoga faʻaoga a le ESG."O le mea moni, toetoe lava o faʻaoga uma mataupu e faʻataʻamilo i le faʻaogaina o pisinisi.90% o le taimi e fesoʻotaʻi tuusaʻo i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o punaoa ma le faʻaitiitia o le kasa.O le lumanaʻi o LoRa o le lelei ma le faʻaauau, "o le tala lea a Gieseman.
      


Taimi meli: Aukuso-30-2022